Brand in schuur in Voorstenkamp

Lars Schwachöfer Vrijdag 26 Maart 2021
Vanmiddag woedde omstreeks 16.00 uur brand in een schuur in de 13e straat van de Voorstenkamp. De brandweer bluste de brand.

Omwonenden ontdekten de brand en alarmeerden de brandweer. De politie was snel ter plaatse en hield omstanders op afstand. De straat werd korte tijd afgesloten. Een agent keek of er niemand in de schuur of tuin aanwezig was. De bewoonster verliet uit voorzorg de woning met haar kinderen. De brandweer bluste de brand en haalde twee fietsen uit de schuur.

De brand is ontstaan door een omgevallen kaars. De inhoud van de schuur liep forse schade op. De brandweer spoot de met roet beslagen fietsen schoon. Omstreeks 16.30 uur werd de straat weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.