Vrouw gewond na aanrijding op Sint Annastraat

Van onze redactie Donderdag 25 Maart 2021
Vanmiddag vond omstreeks 16.45 uur een aanrijding plaats op de Sint Annastraat. Een vrouw raakte gewond.

Enkele tieners fietsten op het fietspad aan de Sint Annstraat, ter hoogte van de Grootstalselaan. Een vrouw op een e-bike kwam aanrijden en gebruikte haar fietsbel, maar de tieners hadden dit te laat in de gaten. De vrouw botste tegen een van de tieners en kwam ten val. Enkele militairen uit Oirschot reden vanaf de schietbaan op Heumensoord naar de Grootstalselaan. Ze zagen het ongeval, stopten en boden hulp tot de ambulance ter plaatse kwam.

De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie nam verklaringen op van getuigen en betrokkenen. De politie kon geen uitspraak doen over de ernst van de verwondingen. Het fietsverkeer ondervond enige tijd hinder van de hulpdiensten op het fietspad. Het verkeer op de Sint Annastraat en de Grootstalselaan liep enige vertraging op door langzaam rijdende auto's.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 26-03-2021 om 08:09 door Femke
Is niet goed
Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.