Cheyenne Huurman uitgeroepen tot Gelderlands mooiste dame

Van onze redactie
14 maart 2021
Gisteravond vond de langverwachte finale plaats van Miss Beauty of Gelderland. Dit is de provinciale voorronde voor Miss Beauty of the Netherlands, Nederlands grootste missverkiezing. De 23-jarige Cheyenne Huurman uit Nijmegen kwam als grote winnares uit de bus. Zij won na een traject van langer dan een jaar de titel van Miss Beauty of Gelderland.

Anne Brouwer (18 jaar) won in de tienercategorie en werd uitgeroepen tot Miss Teen of Gelderland. De 18-jarige Desie Vuurman uit Arnhem won de titel Miss Intercontinental of Gelderland.

Debuurt online finale

Het trio Cheyenne, Anne en Desie vertegenwoordigen de provincie Gelderland met trots bij Miss Beauty of the Netherlands. De finale ging in 2020 helaas niet door vanwege de Coronamaatregelen en werd doorgeschoven naar 2021. Dit jaar vond daarom de finale voor het eerst niet in het theater plaats, maar online. Alle finalisten keken de finale thuis vanaf de bank. Na een spannende avond, bestaande uit een openingsdans, voorstelronde, bikinironde, galaronde en vragenronde, was het wachten op het juryoordeel. Anders, maar zeker niet minder leuk. 

Be the change you want to see in the world


Cheyenne: ‘Je werkt zo naar de finale toe en dan zit je live te wachten tot er bekend wordt gemaakt wie de top 3 is. Dan hoor je bij de titel Miss Beauty of Gelderland 2020 /2021 jouw naam. Dat gevoel is niet in woorden te beschrijven. Alle emoties, spanningen, enthousiasme en de blijdschap dat je deze mooie titel mag vertegenwoordigen komen er dan uit. En daarnaast nog de twee prachtige titels van Miss Charity of Gelderland 2020 /2021 en Miss Hairlook Simone 2020 /2021’. ‘Be the change you want to see in the world’ is het motto van Cheyenne.

Doorzettingsvermogen en kracht

Tessa le Conge, President van Miss Beauty of Gelderland: ’Ik ben ontzettend trots op het doorzettingsvermogen en de kracht van alle finalisten, en zeker van die van de winnaressen. Dit jaar was niet makkelijk voor ze door de komst van het Coronavirus, maar ze hebben het toch maar gedaan! Ik heb het volste vertrouwen erin dat ze Gelderland meer dan goed gaan vertegenwoordigen.’

Traject Miss Beauty of the Netherlands

Vanaf 1 mei 2021 start het traject van Miss Beauty of the Netherlands en gaan de drie dames hun uiterste best te doen om ook landelijk een titel binnen te slepen en wellicht zelfs internationaal mogen gaan. Zij gaan samen met de andere provinciale winnaressen diverse fotoshoots en trainingen tegemoet op gebied van presenteren, social media en zelfontwikkeling.


Dit bericht delen:

Advertenties