Schäffer-Theunissen Tuinhuizen al 40 jaar een begrip in Nederland!

Van onze partner
10 maart 2021
Wie de geschiedenis van het jubilerende Schäffer-Theunissen Tuinhuizen leest, ziet dat het een dochteronderneming is van Mulders Timmerbedrijf Horssen.
Het familiebedrijf ontwikkelt en fabriceert alle huisjes in de eigen fabrieken in Wijchen & Waalwijk. Ook wordt het transport geregeld en monteert het de prachtige tuinhuizen op locatie af. Door de ruime ervaring in het maken van diverse soorten houtbouw, kan aan bijna alle wensen van de klant worden voldaan! Wist u dat er dagelijks 7 bouwteams “on the road” zijn en er al meer dan kan 40.000 gelukkige Schäffer/Theunissen tuinhuisbezitters in Nederland zijn?!

De belangrijkste ingrediënten van het bedrijf kunnen het best als volgt samengevat worden: -Maatwerk is geen optie maar standaard!
-Geen wens is te gek!
-Vaste leverancier van “Eigen Huis & Tuin”.
-10 jaar garantie op houtrot. Samen met 1200 m2 showroom inspiratie op de beide locaties plús de uitgebreide website www.schaffertuinhuizen.nl met het ruime aanbod, zult u ongetwijfeld een prima keuze kunnen maken. Wist u trouwens dat u uw droomhuis ook zelf kunt ontwerpen?!
 
Kortom, voor een uniek tuinhuis of een luxe overkapping hoeft u niet verder te zoeken.

 


Dit bericht delen:

Advertenties