Tandrijk Mondzorg opent deuren in Nijmegen Oost

Van onze partner
10 maart 2021
Aan de Berg en Dalseweg 101 in Nijmegen opent per 1 april aanstaande een nieuwe tandartspraktijk haar deuren: Tandrijk Mondzorg. Tandarts Joep Meijs gaat met zijn welverdiende pensioen en de Nijmeegse tandarts Vy Nguyen - Den Boer neemt het stokje van hem over.
De praktijk van Joep Meijs vond in 1988 het licht in Nijmegen Oost. Meijs kijkt met weemoed terug op de 33 jaar die volgde en neemt met pijn in het hart, maar vol van trots afscheid van zijn geliefde praktijk en fijne team. Het team en de locatie blijven uiteraard wel hetzelfde, alleen geeft Meijs het stokje over aan Tandarts Nguyen – Den Boer.

De in Nijmegen geboren Vy Nguyen – Den Boer heeft 13 jaar ervaring als tandarts. Zij staat voor moderne en kwalitatieve tandheelkunde, van jong tot oud.

Binnen Tandrijk Mondzorg wil Nguyen – Den Boer zorg, betrokkenheid en service als belangrijkste pijlers in stand houden en uit bouwen. Met een eerlijk advies, aandacht voor angst en vooral goede mondzorg moet Tandrijk voor gezinnen en bewoners van Nijmegen Oost en omliggende wijken een vertrouwde en fijne omgeving zijn.

De afspraken die al gepland stonden vanuit de oude situatie, blijven onveranderd.

Mocht u graag kennis willen maken met Tandarts Nguyen – Den Boer in de praktijk, dan bent u van harte welkom. Dit geldt uiteraard ook voor een controle afspraak of andere vragen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom, u kunt zich telefonisch inschrijven of via de website.

U kunt Tandrijk Mondzorg bereiken op het volgende email adres:

info@tandrijkmondzorg.nl of per telefoon via 024 – 323 80 62.

Wilt u meer weten over Tandrijk:
www.tandrijkmondzorg.nl


Dit bericht delen:

Advertenties