Brandweer blust brand in Kettelerstraat

Lars Schwachöfer Donderdag 04 Maart 2021
Vannacht woedde omstreeks 1.00 uur brand in een woning aan de Kettelerstraat. De brandweer bluste de brand.

De politie vertelt dat de brand woedde in de keuken van de woning. De bewoners werden korte tijd opgevangen door buren. Een van de buren deed een bluspoging. De brandweer bluste de brand en ventileerde de woning. Ambulancepersoneel keek de bewoner en een buurvrouw na. De buurvrouw is geen bekende van de bewoner, zo laat de bewoner weten. Ze ging zonder reden de woning in en ademde rook in. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De keuken raakte beschadigd door de brand. Een medewerker van Stichting Salvage is gekomen om de bewoner te helpen met de afhandeling van de schade. De politie laat weten dat de bewoner vannacht nog terug kan naar zijn woning. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in de afzuigkap.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 06-03-2021 om 04:51 door RPO Arens
kortsluiting stopcontact in de keuken boven de afzuigkap daardoor is de brand ontstaan dat is mijn vertelt door de brandweer en de politie want ik was namelijk de bewoner en de andere persoon die zich bij de ambulance heeft gemeld was nieuwsgierig en is tegen advies toch binnen gaan kijken dus geen vriendin of kamer bewoner waar over gesproken wordt dus ik woon niet samen en verhuur ook geen kamers dit wilde ik even kwijt i.v.m verhalen die in de wereld gebracht worden
mvg Richard Arens de bewoner van Kettelerstraat 15Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.