Forse vertraging op Graafseweg richting centrum na aanrijding

Lars Schwachöfer
2 maart 2021
Vanmiddag vond omstreeks 16.30 uur een aanrijding plaats op de Graafseweg, ter hoogte van de Rozenstraat. Niemand raakte gewond.
De voertuigen reden stadinwaarts, toen een bestuurster door nog onbekende reden met haar auto tegen de achterzijde van een auto voor haar botste. Beide auto's raakten fors beschadigd bij de aanrijding. Een andere automobilist reed over de brokstukken van de beschadigde voertuigen. Daarbij raakte zijn benzinetank beschadigd. Die auto kwam enkele meters verderop tot stilstand op de weg met een lekke benzinetank. De twee rijbanen van de Graafseweg in de richting van het centrum werden door de politie afgesloten voor verkeer. Verkeer werd via een van de tegenliggende rijbanen geleid.

Ambulancepersoneel keek de betrokkenen na. Niemand raakte gewond. Een berger sleepte de twee fors beschadigde voertuigen weg. Een tweede berger sleepte het derde voertuig weg. Door de aanrijding en de afgesloten rijbanen ontstond een lange file richting het centrum. Automobilisten moesten rekening houden met ongeveer 20 minuten vertraging. Omstreeks 17.45 uur werd de weg vrijgegeven voor verkeer. De file begint af te nemen.

Dit bericht delen:

Advertenties