Drie auto's beschadigd bij kop-staartbotsing op Prins Mauritssingel

Lars Schwachöfer
27 februari 2021
Vanmorgen vond even voor 12.00 uur een kop-staartbotsing plaats op de Prins Mauritssingel. Drie auto's raakten beschadigd.
De bestuurster van een bestelauto reed stadinwaarts op de Prins Mauritssingel en botste door nog onbekende reden op haar langzaam rijdende voorganger. Die auto schoot vervolgens door tegen de auto daarvoor. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie. De politie sloot een rijbaan en de busbaan af. Verkeer werd langs de beschadigde voertuigen geleid.

Ambulancepersoneel controleerde de in totaal vier betrokkenen. Niemand raakte gewond. De brandweer dekte gelekte vloeistof af met absorptiekorrels. De politie hielp de betrokkenen met het invullen van de schadeformulieren. Een berger sleepte de achterste twee voertuigen weg. De bestuurster van het voorste voertuig, dat beschadigd raakte aan de achterzijde, kon haar weg na het invullen van de schadeformulieren vervolgen.

Dar reinigde de vloeistof op het wegdek, waar de brandweer eerder absorptiekorrels over gooide. Omstreeks 13.30 uur werd de rijbaan weer vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties