Albert Heijn XL Dukenburg weer geopend

Van onze redactie
23 februari 2021
Vandaag ging de Albert Heijn XL in het Nijmeegse winkelcentrum Dukenburg weer open. De supermarkt is flink verbouwd en heeft nu het allernieuwste winkelconcept waarin vers, lekker en gezond eten centraal staan. De winkel biedt op zo'n 3.200 m2 een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, brood, maaltijden, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook is er een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt bereid. Sneller afrekenen van de boodschappen kan dankzij 18 zelfscankassa's.
Gelijk met de Albert Heijn XL ging ook de eveneens vernieuwde Gall & Gall open. 'Deze winkel zat eerst bij ons in de supermarkt, maar heeft nu een eigen pand naast ons', vertelt supermarktmanager René van Beek. 'Hierdoor hebben we in onze XL veel meer ruimte. Dat zie je aan de brede gangpaden en de overzichtelijke afdelingen, maar zeker ook aan de grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan.'

Vers

Meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn XL vinden klanten verse groente en fruit. Op de afdeling is ook een brede selectie maaltijdsalades en verspakketten te vinden. Er is een sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki maken. Op het versplein staat ook het vega-eiland met een aanbod van zo’n 200 vegetarische en vegan producten. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Ook liggen daar taarten, gebak, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes. Ook zijn er nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen, waaronder kippenvleugels en gehaktballetjes.
 
Digitale vernieuwingen

Er zijn veel digitale vernieuwingen, zoals de komst van 18 zelfscankassa’s en elektronische prijskaarten. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Grote beeldschermen door de hele supermarkt geven informatie over seizoensproducten en laten verrassende recepten zien. René van Beek: 'Ook zijn we duurzamer. Overal is led-verlichting. Door een installatie die warmte terugwint, gebruiken we geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op.'
 
Winkelcentrum Dukenburg

Het winkelcentrum Dukenburg wordt momenteel nog gerenoveerd. 'Naar verwachting is de verbouwing aan het einde van dit jaar achter de rug. En als het dan veilig kan, komt er een groot feest. Onze Albert Heijn doet daar uiteraard ook aan mee', aldus de supermarktmanager. De supermarkt is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Zolang er een avondklok is, sluit de winkel maandag tot en met zondag om 20:45 uur. Parkeren kan in de garage onder het winkelcentrum.
 

Dit bericht delen:

Advertenties