Automobiliste lichtgewond bij kop-staartbotsing op van Schuylenburgweg

Lars Schwachöfer
22 februari 2021
Vanmiddag vond omstreeks 17.15 uur een kop-staartbotsing plaats op de van Schuylenburgweg. Een automobiliste raakte lichtgewond.
Beide automobilisten reden in de richting van het Takenhofplein. Ter hoogte van de 10e straat van Tolhuis staat een pijlwagen, die aangeeft dat het van twee, naar een rijbaan gaat. Hierdoor ontstond een lange rij stilstaand verkeer. Een automobiliste remde ter hoogte van de 10e straat Zwanenveld af voor de stilstaande auto's. De automobiliste daarachter merkte dit te laat op, met een botsing tot gevolg. De politie leidde het verkeer langs de voertuigen.

Ambulancepersoneel keek beide bestuursters na. De bestuurster van het achterste voertuig raakte lichtgewond. Ze is door familie naar de huisartsenpost gebracht voor verdere controle. Beide voertuigen raakten beschadigd door de botsing  de bestuurster van de voorste auto kon haar weg na het invullen van de schadeformulieren vervolgen. De achterste auto is weggesleept door een berger. Omstreeks 18.00 uur werd de rijbaan weer vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties