Auto's botsen op Otto C Huismanstraat

Lars Schwachöfer
20 februari 2021
Vanavond vond omstreeks 20.30 uur een aanrijding plaats op de Otto C Huismanstraat in Neerbosch-oost. De straat was langere tijd afgezet.
Omstanders vertellen dat een automobilist vanuit de Fanfarestraat de Otto C Huismanstraat opreed en botste met een andere auto. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie. De politie zette de weg tussen de Aubadestraat en Symfoniestraat af. Ook beide kanten naar en van de Fanfarestraat zijn afgezet. Verkeer werd door de politie omgeleid. Lijnbus 6 naar Neerbosch-oost reed tijdelijk een andere route. Ambulancepersoneel controleerde de inzitenden van beide voertuigen. De inzittenden van de auto uit de Fanfarestraat, een volwassene en drie kinderen, zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval en de hulpdiensten trokken veel bekijks. Even voor 21.00 uur werden de nog aanwezige omstanders door de politie weggestuurd in verband met de avondklok. Omstreeks 21.30 uur werd de afzetting overgenomen door medewerkers van Bureau Handhaving van de gemeente. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Omstreeks 23.00 uur werd het onderzoek afgerond. De auto's zijn in beslag genomen voor verder onderzoek en zijn door een berger weggesleept. Even na 23.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties