Drietal aangehouden na controle in Zwanenveld

Van onze redactie 112Nieuwsgroep Vrijdag 12 Februari 2021
De politie hield vanmiddag omstreeks 12.00 uur drie mannen aan na een verkeerscontrole in de Zwanenveld. Ook zijn drie auto's in beslag genomen.

Agenten wilde een auto controleren en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder stopte, maar weigerde elke vorm van medewerking. Twee omstanders begonnen zich te bemoeien met de agenten, waarop agenten ze aanhielden. De bestuurder van de auto werd ook aangehouden. Het gaat om drie mannen uit Nijmegen van 24, 25 en 32 jaar.

Bij controle van de personen zijn verdovende middelen aangetroffen. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Ook werden de drie auto’s van de mannen in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.