NEC verlengt contract Souffian El Karouani

Van onze redactie
12 februari 2021
NEC en Souffian El Karouani hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2021, met de optie voor een extra seizoen. De nieuwe en verbeterde verbintenis heeft een looptijd van drie jaar, tot de zomer van 2023.
El Karouani werd op 19 oktober 2000 geboren in ’s-Hertogenbosch. De linksback maakte in 2017 de overstap van USV Elinkwijk naar de Voetbalacademie van NEC, om twee jaar later op 9 augustus 2019 zijn debuut te maken in het eerste elftal. Met inmiddels een vaste basisplaats en 26 officiële wedstrijden achter zijn naam is El Karouani dit seizoen één van de vaste waarden in het Nijmeegse elftal.

Overtuiging en energie

Algemeen directeur Wilco van Schaik: ‘Souffian is een speler die een eigen weg heeft afgelegd richting het profvoetbal. Hij heeft hard voor zijn carrière moeten werken en veel moeten overwinnen. Dat zegt veel over zijn persoon en karakter. De overtuiging en energie die hij met zich meebrengt helpt hem én ons elftal, waardoor hij veel toevoegt aan ons spel. Souffian beschikt over specifieke kwaliteiten die in het hedendaagse voetbal van belang zijn. We zijn blij dat we dit grote talent voor langere periode aan ons kunnen binden. Samen gaan we verder om onze ambities te verwezenlijken!’

Elke dag alles geven

‘Ik ben heel trots dat ik mijn contract heb verlengd. Dit seizoen heb ik een basisplaats gekregen van de trainer en voel ik ontzettend veel vertrouwen. Ik heb hier hard voor gewerkt en ben blij dat ik wederom veel stappen in mijn ontwikkeling heb gezet. De komende jaren moet ik deze lijn doorzetten en elke dag alles geven’ aldus Souffian El Karouani.


Dit bericht delen:

Advertenties