Troost voor Knotsenburgse carnavalsvierders

Van onze redactie Vrijdag 12 Februari 2021
Op donderdag 11 februari om 11 over 11 kwam ‘ie uit: een lied dat troost moet bieden aan alle Knotsenburgse carnavalsvierders in Coronatijd. De initiatiefnemer Bart van de Berg van Café de Derde Kamer in Nijmegen en uitbater van ’t Marikenpaleis lanceerde het idee om ‘Efkes bij je zien’ op te nemen als opening van zijn carnavalsbingoshow.

Het zijn bijzonder onzekere carnavalstijden omdat carnaval dit jaar anders is dan anders. De meeste festiviteiten zijn afgelast en het is maar de vraag of deze in een later stadium weer doorgang zullen vinden. Trieste ontwikkelingen voor het carnaval, dus benaderde Bart de carnavalstoppers van het Feestcafé die dit als een geweldige uitdaging zagen. Bandlid en producer Kevin Koppers van de feestformatie heeft het arrangement herschreven en samen met de leden het Feestcafé werd het sein tot muzikale actie gegeven om het carnavalsleed van vele carnavalsvierders te verzachten.

Het Feestcafé is een succesvolle feestformatie uit Nijmegen bestaande uit zeven vrienden en vriendinnen met een passie voor zang en muziek die met goede feestmuziek iedere zaal en feesttent Knotsenburg op zijn kop weten te zetten. De liveoptredens zijn één groot meezingfeest met herkenbare medleys. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

'Efkes bij je te zien' is te beluisteren via YouTube en Spotify.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 14-02-2021 om 14:33 door Michel
Kippenvel, fantastisch lied met dito tekst!Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.