Forse schade na aanrijding op Molenweg

Lars Schwachöfer
5 februari 2021
Vanavond vond omstreeks 18.30 uur een aanrijding plaats op het kruispunt van de Molenweg en de Wolfskuilseweg. Twee auto's raakten fors beschadigd. Niemand raakte gewond.
Toen de verkeerslichten voor de Wolfskuilseweg op groen gingen, trokken twee autmobilisten op. Een automobilist wilde afslaan naar de Molenweg. Een automobiliste wilde rechtdoor op de Wolfskuilseweg. Beide bestuurders konden elkaar niet meer ontwijken, met een botsing tot gevolg. Meerdere getuigen, waaronder een medewerker van de ambulancedienst in vrije tijd, stopten om hulp te verlenen aan een automobiliste. De politie was snel ter plaatse en leidde het verkeer langs de fors beschadigde voertuigen. De Wolfskuilseweg richting de Graafseweg was lagere tijd afgesloten voor verkeer.

De politie sprak met getuigen en de beide bestuurders. Vermoedelijk zag de afslaande bestuurder de auto van de vrouw over het hoofd. Een verpleegkundige hielp de vrouw uit haar auto en keek haar na. De mannelijke bestuurder kwam met de schrik vrij. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Een berger sleepte beide voertuigen weg. Even na 19.30 uur werd de weg vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties