Ingrijpende verbouwing Albert Heijn XL winkelcentrum Dukenburg

Van onze redactie
29 januari 2021
Albert Heijn XL in het Nijmeegse winkelcentrum Dukenburg sluit vrijdag 5 februari om 18.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt ingrijpend verbouwd. In de vernieuwde winkel vinden klanten veel meer verse producten. De heropening vindt plaats op dinsdag 23 februari om 11.00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een moderne en ruime supermarkt die het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn heeft.
Supermarktmanager René van Beek: 'Onze winkel krijgt een complete metamorfose. Het wordt lekker ruim en eigentijds. Je vindt bij ons straks een veel groter versaanbod en zelfs een sushibar waar professionele chefs verse sushi bereiden. Ook komen er meer zelfscankassa’s.'

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: St. Jacobslaan 61 (AH XL) en Europaplein 85 in Wijchen.

Bijschrift foto: De foto is gemaakt in een lege winkel zonder medewerkers en klanten, en op minimaal anderhalve meter afstand. Hierdoor hebben we de supermarktmanager zonder mondkapje kunnen fotograferen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties