Rijbaan Energieweg afgesloten na losgeschoten vrachtwagentrailer

Lars Schwachöfer
29 januari 2021
Een rijbaan van de Energieweg is vanmiddag vanaf omstreeks 12.30 uur afgesloten nadat een vrachtwagentrailer losschoot van de trekker. Het verkeer ondervond langere tijd hinder.
Een vrachtwagenchauffeur wilde met zijn combinatie vanaf de Scheepvaartweg de Energieweg oprijden, toen tijdens het optrekken de trailer losschoot. De combinatie bleef gedeeltelijk op de Energieweg staan, waardoor een flinke file ontstond op het Industrieplein en de wegen rondom het plein. Agenten reden toevallig op de Energieweg en waren snel ter plaatse. De politie sloot de Energieweg vanaf het Industrieplein af.

De vrachtwagenchauffeur parkeerde zijn trekker langs de weg. De trailer bleef op de Scheepvaartweg staan. De politie sloot de Scheepvaartweg naar de Energieweg af. Het verkeer werd af en toe tegengehouden om de berger zijn werk te laten doen. De berger verrichte enkele reparaties, waardoor de trailer weer vast te koppelen was. Omstreeks 14.00 uur kon de Fransman met zijn combinatie, onder begeleiding van de berger en politie, de weg vervolgen naar een onbekende locatie.

Dit bericht delen:

Advertenties