Nieuwe Knotsenburgse carnavalskraker: Zet de bar maar nat!

Van onze redactie
25 januari 2021
Een feestplaat uitbrengen in deze tijd? De muzikanten van Knotsenburgs bekendste zanggroep het Feestcafé hebben dit gezien als een uitdaging. Vol overgave, passie en een grote dosis enthousiasme is er gewerkt aan een nummer dat vooruitkijkt naar het moment dat de coronamaatregelen versoepeld worden en de horeca weer open mag. Want hoewel het nu nog niet mogelijk is, hopen ze dat straks de kroegen weer opengaan, ze snel weer samen feest kunnen vieren en de glazen met bier kunnen vullen, vandaar hun aanstekelijke lied 'Zet de bar maar nat!'.
‘Zet de bar maar nat’ is geschreven en gecomponeerd door Stan van den Dobbelsteen (bekend van het Feestteam) en Merijn Nelemans (orkestleider van Frans Bauer). Het lied is inmiddels ook verschenen op de Nationale carnavals CD Polonaise 17.

Het Feestcafé bestaat uit zeven vrienden en vriendinnen met een passie voor zang en muziek die met goede feestmuziek iedere zaal en feesttent in Knotsenburg op zijn kop weten te zetten. De liveoptredens zijn één groot meezingfeest met herkenbare medleys. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Op zondag 7 februari is Het Feestcafé met hun nieuwste hit te aanschouwen tijdens de ‘Marikenpaleis Draait Door Knotsgekke Carnavalsbingo’ samen met DJ Richie, Nicky en Simone, Ronnie Ruysdael en orkest Summerland.

 


Dit bericht delen:

Advertenties