Gewapende overval gepleegd op tankstation Malvert

Lars Schwachöfer
25 januari 2021
Vanmorgen vond even na 7.00 uur een gewapende overval plaats in de Malvert. De politie zoekt getuigen.
Even na 7.00 uur liepen twee jongens met maskers het Esso tankstation aan de 50e straat van de Malvert binnen. De jongens bedreigden het personeel met wapens. Ze maakten de kassalade met onbekende inhoud buit, en gingen er vervolgens met een scooter vandoor. De politie startte direct een zoekactie naar de daders. Ook werd een Burgernetbericht verstuurd.

De politie maakte het signalement van de daders bekend. Een van de mannen had gekruld haar, droeg een zwarte jas met witte strepen en donkere schoenen. De tweede man droeg een zwarte hoodie, grijze broek en donkere nikes. Zij werden niet meer aangetroffen door de politie.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of meer weten over de overval. Contact opnemen kan telefonisch via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of het meldformulier van de politie. Mensen die in de Malvert of omgeving wonen en een beveiligingscamera hebben waarop de twee jongens op de scooter te zien zijn, kunnen deze te sturen via het meldformulier.

Eerder vandaag, omstreeks 2.00 uur afgelopen nacht, ondersteunde de politiehelikopter agenten op de grond in de Meijhorst. Er is geen relatie tussen de twee meldingen.

Dit bericht delen:

Advertenties