Gewonde bij steekpartij aan Hengstdalseweg

Lars Schwachöfer
17 januari 2021
Vanavond vond omstreeks 21.00 uur een steekpartij plaats aan de Hengstdalseweg. Een 32-jarige Nijmegenaar raakte gewond.
De politie rukte met meerdere eenheden uit naar de melding van een steekpartij, nabij de Amandelboomstraat. Aan de Hengstdalseweg werd een gewond persoon aangetroffen. Het slachtoffer, een 32-jarige Nijmegenaar, is met spoed per ambulance, onder begeleiding van de politie, naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten spraken met getuigen en zochten in de omgeving naar de verdachte.

De politie laat weten dat er vermoedelijk een ruzie aan de steekincident zou zijn voorafgegaan. De politie deed ter plaatse onderzoek. Twee hondengeleiders zochten met hun honden naar sporen. Andere agenten gingen langs de deuren en deden een buurtonderzoek, om te kijken of er meer mensen getuigen zijn geweest van het steekincident. Enkele sporen, waaronder een kapotte fles alcohol, werden veiliggesteld en meegenomen voor onderzoek.

Getuigen van de ruzie of het steekincident die nog niet met agenten gesproken hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit bericht delen:

Advertenties