[Winactie] Nijmeegse Annie op pad voor Valentijnsdag

Van onze redactie Geert Timmer Woensdag 13 Januari 2021
Over ruim een maand is het Valentijnsdag. De lockdown zit er dan (hopelijk) op en iedereen is wel toe aan een beetje extra hartelijkheid en liefde.

Onze eigen Nijmeegse Annie gaat in het Valentijnsweekend een love tour maken door de stad om mensen een ‘hèrt’ onder de riem te steken of om een liefdesboodschap te brengen. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari (Valentijnsdag) gaat ze met haar pony op pad en rijdt ze ‘van hot naar heur’ en wie weet staat ze bij jou voor de deur met een Valentijnsboodschap.

Annie brengt hartelijkheid en gezelligheid en je kan haar boeken op haar Annie-mobiel: 06 2710 2700.  

Winactie

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen geven we twee Valentijnsbezoeken van Annie cadeau. Like het bericht of tag iemand die een hart onder de riem kan gebruiken. De winnaars worden op woensdag 20 januari om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekend gemaakt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.