Vijf beste ideeën voor cadeau aan binnenstad bekend

Van onze redactie Dinsdag 12 Januari 2021
Schaaktafels, wisselende marktkramen, een containerbioscoop, een open podium en een herinneringsboom, dat zijn de 5 beste ideeën die de jury koos bij de actie Cadeau voor de Binnenstad. In totaal waren er 230 ideeën ingezonden. In de jury zaten wethouders Monique Esselbrugge en Noël Vergunst en Binnenstadsmanager Maarten Mulder.

Nijmegenaren kunnen tot en met 24 januari stemmen op het beste idee via nijmegen.nl/binnenstad. Het beste idee wordt binnen 2 jaar uitgevoerd en wint een ballonvaart voor 2 over Nijmegen. 

Dit zijn de 5 beste ideeën:  

  1. Het plaatsen van schaaktafels op een openbare plek in de stad
  2. Wekelijkse marktkramen voor startende ondernemers
  3. Open podium voor cultuur en muziek
  4. Een containerbioscoop met een beperkt aantal zitplaatsen en wisselend filmaanbod
  5. Een grote herinneringsboom als aandenken aan het gedenkwaardige jaar 2020

Klik hier voor de promotie video van de gemeente Nijmegen waarin de 5 ideeën verder worden toegelicht. Het winnende idee wordt eind januari bekendgemaakt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.