Boessenvloeren gaat ook in 2021 voor een goed advies en de beste prijs

Van onze partner Dinsdag 12 Januari 2021
Het Wijchense bedrijf Boessenvloeren aan de de Graafseweg 642, met de eigenaren Amanda en Alex Boessen, laten aan het begin van dit jaar weten:

‘We zullen ook in 2021 vloeren blijven leveren en plaatsen voor alle mogelijke toepassingen, zoals u van ons gewend bent. We zullen tevens alle klantgroepen blijven voorzien van de allerhoogste kwaliteit vloeren. Van grote zakelijke projecten tot woningen van particulieren. Enkele grote opdrachten zijn inmiddels weer ingepland voor dit jaar en we zijn dan ook blij dat in deze tijd aan ons het werk gegund wordt! Mede dankzij de samenwerking met verschillende grote leveranciers en onze ervaren vakmensen staan wij garant voor topkwaliteit van al onze producten.’

Bekijkt u ook eens www.Boessenvloeren.nl. U kunt ook bellen met Alex Boessen onder 0651630855.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.