Nieuwe Dukenburgseweg gedeeltelijk afgesloten na ongeval

Lars Schwachöfer Dinsdag 12 Januari 2021
Vanmorgen vond omstreeks 7.45 uur een aanrijding plaats op de Nieuwe Dukenburgseweg. De weg was vanaf het Steve Bikoplein afgesloten.

Een automobiliste reed vanaf het Steve Bikoplein de Nieuwe Dukenburgseweg op. Op datzelfde moment stak een fietser over, met een botsing tot gevolg. De fietser belandde op de motorkap van de auto. Een andere automobiliste stopte om te helpen en belde de hulpdiensten. De politie zette de weg af. Verkeer werd via de Van Schuylenburgweg omgeleid.

Ambulancepersoneel keek de fietser na. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De voorruit van de auto raakte beschadigd bij de aanrijding, maar een familielid kon de auto wegrijden, omdat de schade het zicht voor de bestuurder niet hinderde. De politie nam de fiets mee. Omstreeks 8.30 uur werd de weg vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.