Deel Muntweg tot april afgesloten

Isabelle Welling Lars Schwachöfer Maandag 11 Januari 2021
Een deel van de Muntweg is wegens werkzaamheden van 18 januari tot 2 april afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Muntmeesterlaan en de Leo XIII-straat.

De indeling van de weg verandert. Er komen vrijliggende fietspaden, parkeerplaatsen en een middengeleider. Ook wordt een klein gedeelte van het hoofdriool en het riool van de huisaansluitingen vervangen.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Graafseweg. Fietsers en wandelaars kunnen gebruik maken van de tijdelijke bouwweg ter hoogte van de Muntmeesterlaan. Buslijn 8, die normaal langs Nijmegen-Hatert, het Centraal Station en Berg en Dal gaat, rijdt een aangepaste route. Meer informatie hierover op de website van Breng.

Gedurende de werkzaamheden wordt het eenrichtingsverkeer op de Engelsstraat opgeheven. Voor de bereikbaarheid van de Heideparkseweg komt er van 18 januari tot en met 25 april een tijdelijke bouwweg.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.