Forse schade na aanrijding op IJpenbroekweg

Lars Schwachöfer Zondag 10 Januari 2021
Vanmiddag vond omstreeks 12.30 uur een aanrijding plaats op de IJpenbroekweg. De inzittenden van een van de voertuigen, een man, vrouw, kind en een baby, zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een automobilist reed op de IJpenbroekweg richting het Takenhofplein en wilde afslaan naar de Sint Agnetenweg. Vermoedelijk keek hij hierbij naar het verkeerslicht voor het rechtdoorgaande verkeer. Een andere auto, met daarin een man, vrouw, kind en een baby, reed in tegenovergestelde richting rechtdoor op de IJpenbroekweg. De auto's botsten, waarna de auto met vier inzittenden tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. 

Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van beide voertuigen. De man, vrouw, het kind en de baby, zijn ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Verkeer werd langs de auto's geleid. Verkeer vanaf de Sint Agnetenweg werd richting de Neerbosscheweg geleid. Een berger sleepte beide voertuigen weg. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.