Automobilist valt in slaap en botst tegen verkeerslicht

Lars Schwachöfer Zondag 10 Januari 2021
Vanmorgen vond omstreeks 11.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Wijchenseweg. Een auto botste tegen een verkeerslicht nadat de bestuurder in slaap viel.

De automobilist reed stadinwaarts op de Wijchenseweg, met zijn auto op cruisecontrol, toen hij in slaap viel. De auto botste tegen een verkeerslicht, waarna de bestuurder wakker schrok.  Meerdere hulpdiensten rukten uit voor het ongeval. Een verpleegkundige keek de bestuurder na. Hij raakte niet gewond. De politie nam een blaastest af bij de bestuurder. Er is geen alcohol in het spel.

De auto raakte fors beschadigd. De brandweer en een berger maakten de weg schoon. De berger sleepte de auto weg. Verkeer naar de McDonalds werd langs de auto geleid. De bestuurder is door de politie naar huis gebracht. Waardoor de bestuurder in slaap viel, bijvoorbeeld door een nachtdienst in de zorg, was bij de politie niet bekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.