Politie zoekt getuigen van ongeval in Heemraadstraat

Lars Schwachöfer Vrijdag 08 Januari 2021
Vanmiddag werd omstreeks 14.30 uur een gewonde vrouw op leeftijd naast haar elektrische fiets aangetroffen in de Heemraadstraat. Omdat onduidelijk is of de vrouw gevallen is of iemand doorgereden is na een aanrijding, doet de politie onderzoek.

Omstanders vonden de vrouw op de grond naast haar elektrische fiets. Ze was gewond en buiten bewustzijn. Ze boden de vrouw eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter hoefde niet te landen. De vrouw is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Geen van de omstanders had gezien waardoor de vrouw ten val gekomen was. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie deed onderzoek op locatie. Hierdoor was een gedeelte van de straat langere tijd afgesloten. Verkeer werd langs de ongevalslocatie geleid. Uit het onderzoek is niet naar voren gekomen of de vrouw gevallen is na bijvoorbeeld een onwelwording of dat ze aangereden is. De politie doet verder onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Dat kan telefonisch via 0900-8844. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.