Politie beëindigt nieuwjaarsfeest aan Lijnbaanstraat

Van onze redactie Lars Schwachöfer Vrijdag 01 Januari 2021
De politie beëindigde vanmorgen omstreeks 10.30 uur een nieuwjaarsfeest aan Lijnbaanstraat. Ongeveer 30 aanwezigen kregen een boete voor het overtreden van de coronamaatregelen.

Eerder in de nacht kwamen agenten ter plaatse bij een autobrand aan de Weurtseweg. De brand werd geblust door omstanders. Agenten zagen zo'n 100 meter verderop, op de Lijnbaanstraat, een groot vreugdevuur. Rondom het vuur stonden zo'n 10 tot 20 personen. De politie wees de aanwezigen op de coronamaatregelen. De brandweer doofde het vreugdevuur, terwijl een enkeling uit de groep zwaar vuurwerk afstak en dat richting het vuur gooide. Er werden geen boetes geschreven.

Vanmorgen gingen agenten omstreeks 10.30 uur naar de Lijnbaanstraat, omdat er nogsteeds feestvierende personen aanwezig zouden zijn. Een deel van de feestgangers probeerde te ontkomen bij het zien van de politie, maar agenten wisten dit te voorkomen. Ongeveer 30 personen zijn beboet voor het overtreden van de coronamaatregelen. Vervolgens is iedereen weggestuurd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.