Adverteren

Doelgroep gericht uw bedrijf onder de aandacht brengen
Nieuws uit Nijmegen is een interactieve site met dagelijks nieuws uit de oudste stad van Nederland. Algemeen nieuws, cultuur nieuws, gemeente nieuws, sport nieuws, politiek nieuws, 112 nieuws en opmerkelijk en bijzondere berichten. Voor Nijmegenaren, door Nijmegenaren, dat is ons uitgaanspunt.

Uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht bij een breed en groot publiek? Wij bieden hier mogelijkheden op meerdere fronten.

Banner
Op diversen plaatsen op de site zijn hiervoor mogelijkheden. Op de hoofdpagina, nieuwspagina en binnenkort ook bij het zakennieuws.

Informercial/bedrijfsreportage
Er is vrijwel altijd wel een aanleiding om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van onze lezers/bezoekers. Of het nu een introductie is van een nieuw product of dienst, een uitbreiding van uw aanbod, een nieuwe aanpak, omgang met milieuvriendelijke regels,  een jubileum van uw bedrijf, een bijzonder specialisme, een bepaalde kwaliteitsnorm, een certificering enz. enz.  Het een en ander geeft aanleiding om dit in een goed verhaal te gieten. Compleet met foto's en/of videoreportage. Wij beschikken over commercieel ingestelde redacteurs die hierin kunnen meedenken. Onze fotograaf verzorgt het beeld bij de reportage en onze cameraman maakt een professionele videoreportage inclusief een interview met u als ondernemer en/of met een van uw medewerkers of klant.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

adverteren@nieuwsuitnijmegen.nl  of bel 024 – 322 99 22