Adverteren in Nijmegen

Nieuws uit Nijmegen brengt dagelijks het laatste nieuws uit de stad via de website en de app, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Hiermee heeft Nieuws uit Nijmegen het grootste online platform in Nijmegen en wijde omgeving. Onze website wordt maandelijks bezocht door ruim 600.000 mensen. Heel interessant voor bedrijven, instellingen, organisaties en evenementen die op zoek zijn naar een groot bereik in Nijmegen en wijde omgeving.Bezoekersverhoudingen

De gemiddelde verhouding van onze vrouwelijke en mannelijke bezoekers is 60% – 40%. Deze bevinden zich met name in de leeftijd van 18 tot 64 jaar. Vaak een hele interessante doelgroep voor veel bedrijven en organisaties. De laatste tijd zien we ook een toename van de 65-plussers onder onze bezoekersgroep.

Banner

Op de website zijn verschillende prominente plaatsen voor een banner. Deze banner is klikbaar naar uw website. De banner zorgt voor naamsbekendheid en traffic naar uw website. Vanaf € 99,- per maand.

Advertorial

We zorgen dat uw bedrijf of organisatie onder de aandacht komt op ons platform. We schrijven in samenspraak met u een artikel waarin we uw bedrijf, organisatie of evenement promoten. Het artikel wordt voorzien van foto’s. Ook komen er klikbare links naar uw website en social media. Dat is weer goed voor de positionering van uw bedrijf in Google. De advertorial blijft 2 weken op de homepagina staan. Vanaf € 275,- posten wij op al onze media.

Video-advertorial

Deze is gelijk aan een advertorial maar dan met een professionele bedrijfsvideo. Deze video van 1 minuut wordt geproduceerd door ons interne productiebedrijf. Deze bedrijfsvideo kunt u tevens gebruiken voor uw eigen website, social media, open dagen en beurzen. De advertorial blijft 2 weken op de homepagina staan. Vanaf € 750,- posten wij op al onze media.

Actie video-advertotial

Deze is gelijk aan een advertorial maar dan met een professionele actie video. Deze video van 25 / 30 seconden wordt geproduceerd door ons interne productiebedrijf. De link van de actie video kunt u tevens gebruiken voor uw eigen website, social media, open dagen en beurzen. De advertorial blijft 2 weken op de homepagina staan. Vanaf € 399,- posten wij op al onze media.

Het is ook mogelijk om uw bedrijf, organisatie of evenement met een op maat promotie op ons platform te promoten.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze marketingadviseur om te bekijken wat voor uw bedrijf, organisatie of evenement de meest interessante mogelijkheid is.

Bel nu 06-21 42 43 09 of mail naar adverteren@nieuwsuitnijmegen.nl