Lezing over feiten en fabels over huidkanker

Van onze redactie
25 juni 2017
De zon speelt een hoofdrol bij het ontstaan van huidkanker. Sinds de zestiger jaren zijn mensen met een lichte huid massaal gaan zonnen. Op donderdag 29 juni verzorgen Rebecca Berry en Bert van Bergen een lezing over feiten en fabels over huidkanker.

We weten allemaal dat we ons daarbij moeten insmeren met zonnebrandcrème. Toch is er de laatste decennia een enorme toename van huidkanker te zien Hoe komt dat? Welke vormen van huidkanker zijn er eigenlijk? Wat zijn de symptomen? Zijn alle vormen van huidkanker even gevaarlijk? En vooral.. hoe kunnen we voorkomen dat we het krijgen. En wat zijn de behandelmogelijkheden als je toch getroffen bent door huidkanker?

Informatie

Bert van Bergen, dermatoloog en Rebecca Berry, verpleegkundig specialist oncologie, zijn beiden verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten en hun naasten en iedereen die in dit onderwerp is geïnteresseerd. Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen.Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van het Marikenhuis.

Donderdag 29 juni, 19.30-21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.


Dit bericht delen:

Advertenties