Politie vindt gestolen motor na achtervolging

Lars Schwachöfer
15 juni 2017
De politie heeft gisteravond omstreeks zes uur een gestolen motor en onderdelen van motoren gevonden in een garagebox in de Meijhorst. De bewoner is aangehouden.

Agenten zagen even na vijf uur een crossmotor met hoge snelheid door de Meijhorst rijden. Hierbij bracht hij spelende kinderen en andere weggebruikers in gevaar. Agenten besloten de bestuurder een stopteken te geven. De bestuurder negeerde het stopteken en ging er met hogere snelheid vandoor. Tijdens de vluchtpoging botste hij met een brommer van de politie. De verdachte ging er te voet vandoor.

Gestolen motor

Meerdere buurtbewoners gaven aan dat ze de man een flat in zagen gaan. Op aanwijzen van de buurtbewoners zijn het agenten een appartement binnengetreden. Er bleek niemand aanwezig te zijn. Tijdens het onderzoek in de woning en bijbehorende garagebox werden onderdelen van motoren en een gestolen motor aangetroffen. Daarop is de bewoner aangehouden.

De bewoner bleek niet de bestuurder van de crossmotor te zijn geweest. Na verder onderzoek gaan de onderdelen en motor terug naar de rechtmatige eigenaar. Of de bestuurder van de crossmotor later aangehouden is, is onbekend.


Dit bericht delen:

Advertenties