Foodstock strijkt het weekend van 23, 24 en 25 juni neer op het Honigcomplex

Van onze redactie
12 juni 2017
Op 23, 24 en 25 juni wordt het Honigcomplex omgetoverd tot één groot festivalterrein: Foodstock. Naast een aanbod van zo'n 35 foodtrucks staat er een podium met daarop een combinatie van dj's en bands. Het festival is 3 dagen lang gratis toegankelijk.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock. Naast dat dit een leuke woordspeling is, heeft de organisatie ook bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto ‘3 days of peace and music’ en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek.

Foodtrucks

Foodstock tovert het Honigcomplex om tot een waar openluchtrestaurant. Met een aanbod van ruim 35 foodtrucks met o.a. Surinaams, Indiaas, Oriëntaals, Italiaans eten is er een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Aan de allerkleinsten is uiteraard ook gedacht met onder andere pannenkoeken, ijsjes of gewoon lekkere biologische frietjes. De vleesliefhebbers komen bij één van de vele ‘grillmeisters’ ook aan hun trekken.

Muziekprogrammering

Het podium van Foodstock is overdag het domein van DJ TinWishTin die als geen ander weet hoe hij met zijn vrolijke sounds, het publiek moet opwarmen voor de avond. Op vrijdag- en zaterdagavond nemen deep- en techhouse dj’s het podium over. Met artiesten als Luuk van Dyk, Txoria en Roel Zweers zorgen zij ervoor dat al het eten er weer afgedanst wordt tot in de late uurtjes. Zondag is de familiedag bij uitstek en dan wordt het podium overgenomen door enkele sfeervolle bands. Van Reggae naar muziek uit de jaren ’60 en ’70 en van country naar muziek uit de jaren ’80. Kortom alle muziekstijlen komen voorbij mits ze binnen het relaxte sfeertje van Foodstock passen. Laat je verrassen door deze gevarieerde programmering.

Informatie

Datum: 23-24-25 juni 2017

Locatie: Honigcomplex Nijmegen

Vrijdag van 16.00 tot 00.00 uur/ Zaterdag van 14.00 tot 00.00 uur/Zondag van 12.00 tot 22.00 uur

Entree: gratis (onder 18 jaar geen verkoop van alcoholische dranken)


Dit bericht delen:

Advertenties