[WINACTIE] Pinksterweekend in het teken van speciaalbier tijdens Nijmeegse Bierfeesten

Van onze redactie
23 mei 2017
Inmiddels wordt dit jaar alweer de 8e editie van de Nijmeegse Bierfeesten georganiseerd. Dit jaar voor het eerst drie dagen: zaterdag 3 juni, zondag 4 en maandag 5 juni.

Ook dit jaar vindt de Pinkstereditie plaats in het Valkhofpark, waarbij het park wordt omgetoverd tot een plek vol speciaalbier, foodtrucks en entertainment.

Er zullen naast nationale brouwerijen dit jaar ook internationale brouwerijen te vinden zijn. Maar de Nijmeegse Bierfeesten zouden niet de Nijmeegse Bierfeesten heten als er geen lokale brouwerijen langskomen. Zo staan stadsbrouwerij de Hemel en brouwerij Oersoep beide dagen op het festival.

30 brouwers

Alle dagen zullen er rond de 30 brouwers met verschillende bieren klaar staan. Met je NBF-glas kun je langs de verschillende brouwers en kun je zelf kiezen welke bieren je wilt proeven. Daarnaast is speciaal voor deze pinkstereditie een NBF-bier gebrouwen dat op de zondag om 16:00 uur gepresenteerd zal worden.

Like dit artikel of tag de mensen met wie je graag wil genieten van heerlijke biertjes tijdens de Nijmeegse Bierfeesten bij dit artikel op onze Facebookpagina en maak 2 x kans op een gratis startpakket van 10 consumptiebonnen en een bierglas ter waarde van 35 euro.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties