Politie zoekt getuigen poging ramkraak Hatertseweg

Van onze redactie
12 mei 2017
De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot ramkraak op een pinautomaat vanochtend bij een supermarkt aan de Hatertseweg.

De politie kreeg vanochtend rond negen uur een melding dat een auto door de schuifpui bij een supermarkt aan de Hatertseweg, ter hoogte van de Couwenbergstraat , was gereden. De auto kwam binnen tegen een pinautomaat tot stilstand. De auto en de pinautomaat liepen daarbij schade op. De dader is er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. Even later trof de politie de vluchtauto zonder bestuurder aan op de kruising van de St. Teunismolenweg en de Oost-Kanaaldijk.

Politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar de dader van deze poging tot ramkraak. Daarvoor is de politie op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen. De dader droeg een integraalhelm en reed in een grijze Opel Corsa. Deze auto werd even later teruggevonden op de kruising van de St. Teunismolenweg en de Oost-Kanaaldijk. Daar was de bestuurder tegen een boom aangereden.

Heeft u vanochtend rond negen uur aan de Hatertseweg t.h.v. de Couwenbergstraat iets gezien of gehoord dat met de ramkraak te maken kan hebben? Of heeft u vanochtend even na negen uur de grijze Opel Corsa in de omgeving van de St. Teunismolenweg en Oost-Kanaaldijk zien rijden? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

 


Dit bericht delen:

Advertenties