Koper van servies op Goffert gezocht

Susan Huurman
28 april 2017
Update maandag 1 mei: de koper is gevonden.
Wie kocht gisteren dit servies op de rommelmarkt op de Goffert? Ricky van Beek en haar zoontje Jaïro verkochten het maar de koper kwam niet terug. Ze willen het graag alsnog bij de rechtmatige eigenaar bezorgen en zijn een zoektocht gestart.

Moeder en zoon verkochten gisteren wat spulletjes op de rommelmarkt op de Goffert. Rond kwart over twee kwamen een oudere man en vrouw snuffelen bij het kraampje en kochten een mooi servies. ‘Deze mensen kwamen net aan en wilden de hele markt nog over, wij zouden de spullen bewaren en ze zouden het binnen 2 uurtjes op komen halen’, vertelt Ricky.

Afgesproken tijd

‘Helaas zijn de mensen niet binnen de afgesproken tijd teruggekomen en iedereen om ons heen was al vertrokken. Ik hoorde vandaag van andere mensen dat de kopers wel op zoek zijn geweest naar ons, ze konden ons kraampje niet meer vinden. We hebben nog tot vijf uur gewacht, drie kwartier langer, maar we kregen het koud. De optie om de tas te laten staan in de hoop dat de kopers deze alsnog zouden vinden, vond Ricky geen goed idee en de tas staat nu thuis op de eigenaar te wachten. ‘Ik wil heel graag de spullen aan deze mensen geven, ze hebben er toch €22,50 voor betaald.’

Het stel was rond de 70 jaar oud, de vrouw had lang, grijs haar en droeg een lange jas. De rechtmatige eigenaar kan via de Facebookpagina van Ricky contact opnemen.


Dit bericht delen:

Advertenties