Plonzen in de Waal met Splash

Van onze redactie
29 maart 2017
Splash Waterslides heeft begin deze maand aangekondigd een nieuwe editie van de gigantische pop-up waterglijbaan te organiseren in het centrum van Nijmegen. Deze keer extremer en sneller over de trappen naar de Waalkade. Echter is er nog een speciale toevoeging aangekondigd: de landingszone is in de Waal.
Mark Verhoeven van Splash heeft na lang overleg met de gemeente de vergunning gekregen om de deelnemers met een gigantische sprong in de Waal te laten landen. “De snelle stroming van de rivier is natuurlijk erg gevaarlijk, maar wij gaan ervan uit dat Splash deelnemers wel een beetje kunnen zwemmen”.
 
Vanaf donderdag 25 t/m zondag 28 mei kunnen deelnemers van de 200 meter lange waterglijbaan over de trappen naar de Waalkade glijden. “Het is belangrijk om de bezoeker elk jaar opnieuw te verrassen, met deze unieke toevoeging gaat dat zeker lukken” aldus Mark Verhoeven. Toeschouwers kunnen het spektakel aanschouwen onder het genot van een cocktail op het speciaal aangelegde strand van Splash.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties