[VIDEO] Vluchtende automobilist rijdt boom uit grond op Vossenlaan

Lars Schwachöfer
21 januari 2017
Afgelopen nacht heeft omstreeks twee uur een ongeval plaatsgevonden op de Vossenlaan. Een automobilist was op de vlucht voor de politie maar raakte van de weg.
Agenten wilden de auto controleren bij de Malderburchtstraat. Bij het zien van het stopteken ging de bestuurder er vol gas vandoor. De agenten zetten de achtervolging in, maar hebben de achtervolging moeten staken vanwege de risico's die de vluchtende bestuurder nam.

Enige tijd later kreeg de politie een melding van een ongeval op de Vossenlaan. Bewoners hadden een harde knal gehoord. De auto van de eerder vluchtende bestuurder bleek van de weg geraakt, had een boom uit de grond gereden en een geparkeerde auto geraakt. De bestuurder was gewond geraakt, maar is gevlucht.
Omdat de bestuurder gevlucht was hoefden een gealarmeerde ambulance en de brandweer niet ter plaatse te komen. In de omgeving van het ongeval werd de bestuurder niet meer aangetroffen. De eigenaar van de geparkeerde auto is op de hoogte gebracht. Beide auto's zijn weggesleept door een berger. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
 

Dit bericht delen:

Advertenties