Nijmegenaren aangehouden na bedreiging en mishandeling

Van onze redactie
18 oktober 2016
Twee Nijmegenaren van 21 en 23 jaar zijn maandagnacht in hun woonplaats door de politie aangehouden. Het duo wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de bedreiging en mishandeling van een 23-jarige Arnhemmer in de wijk Klarendal in Arnhem.
Kort voor middernacht werd bij de politie in Arnhem gemeld dat er een ruzie gaande was op een adres in de wijk Klarendal. Agenten troffen in de woning het 23-jarige slachtoffer. Hij vertelde dat er meerdere personen bij hem waren geweest en dat er ruzie was geweest. Daarbij zou de Arnhemmer zijn bedreigd en mishandeld met een steekwapen. De man bleek ook enkele lichte verwondingen te hebben opgelopen. Die werden terplekke behandeld door ambulancepersoneel.
 
De daders zouden zijn vertrokken in een auto die later in de nacht rijdend werd aangetroffen in Nijmegen. De beide inzittenden bleken de Nijmegenaren van 21 en 23 jaar. Zij zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van de ruzie was. De politie sluit meer aanhoudingen in de zaak niet uit.
 

Dit bericht delen:

Advertenties