Ontmoetingen tussen kunstenaars en publiek in huiskamers in Bottendaal

Van onze redactie
28 september 2016
Op zondag 9 oktober bruist Bottendaal tijdens het Festival der Kunsten weer van muziek, theater, beeldende kunst, fotografie en andere kunstvormen van professionele kunstenaars en artiesten die Bottendaal rijk is.
In de kleine maar gastvrije wijk van Nijmegen openen  om 12.00 uur diverse woonkamers  hun deuren om werken van professionele kunstenaars en artiesten te laten zien in grote, kleine, gewone en ongewone huiskamers.

Met een passe-partout kunnen bezoekers hele middag rondwandelen, kunst kijken of muziek beluisteren en gebruik maken van de aanbiedingen van de plaatselijke horeca. Maar liefst 30 kunstvormen zijn te zien in 23 woonkamers. De kunstenaars zijn aanwezig en willen graag van alles vertellen over hun werk.

Veiling

Na afloop van het festival is er een veiling in de Thiemeloods waar werken van de kunstenaars maar ook de artiesten zelf worden geveild voor het goede doel. Tijdens het festival is al te zien welk werk er zal worden geveild of welke artiesten zich laten veilen. De toegang tot de veiling is gratis.

Dit bericht delen:

Advertenties