Bijeenkomst over nationaal zorgfonds zonder eigen risico

Van onze redactie
29 juni 2016
Op donderdag 7 juli vindt in de Lindenberg een openbare avond plaats over het initiatief 'Op naar een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico'. Zorgverleners, initiatiefnemers en alle andere aanwezigen gaan met elkaar in gesprek over dit initiatief.
In het gehele land vinden soortgelijke bijeenkomsten plaats. Geïnteresseerden zijn om 20.00 uur van harte welkom in de Lindenberg.
 
Het initiatief, dat half mei is gelanceerd, blijft groeien omdat steeds meer mensen zich aansluiten. Via nationaalzorgfonds.nl zijn zeer korte tijd al meer dan 36.000 steunbetuigingen gekregen. Tijdens de bijeenkomst wordt besproken hoe deze groeiende beweging tot successen moet leiden. Sprekers zijn onder andere fysiotherapeut Bob van Ravensberg, traumachirurg Jan van Dijk en Ron Meyer van comité Nationaal Zorgfonds. 
 
Het comité Nationaal Zorgfonds wil de zorgverzekeraars afschaffen en de basisverzekering onderbrengen in een Nationaal ZorgFonds. Door de besparingen in onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie is er genoeg geld om het eigen risico van 385 euro af te schaffen. Ook pleit het comité voor een volwaardig basispakket met tandzorg, fysiotherapie en geestelijke gezondheidszorg. 
 
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties