Vierdaagsethriller 2016: Het mysterie van de 100...

Van onze redactie
4 mei 2016
Uitgeverij Logikos geeft ook in 2016 weer de traditionele Vierdaagsethriller uit, inmiddels de negende in deze gewilde serie. Rob Bakker schreef, net als in 2015, voor dit jaar de Vierdaagsethriller. Het boek met de titel 'Het mysterie van de 100…' is vanaf deze week te verkrijgen.
Rob Bakker schreef in 2015 de achtste editie “De Dood Wandelt Mee”, waarvan er inmiddels vele duizenden verkocht zijn. Hij geeft voor het eerst een kijkje achter de schermen van de Vierdaagse, waarvoor hij zich met zijn journalistieke achtergrond terdege in de organisatie heeft verdiept. Voor de 100ste Vierdaagse is de thriller gebaseerd op een plotline rond dit jubileum.
 
Mysterie
 
Tijdens de 100ste Vierdaagse loopt een bijzondere groep van vijftig mensen mee, afkomstig uit diverse landen: 100 ogen die over elkaar waken. Ieder met hun eigen verhaal en hun eigen geheimen uit het verleden, die in deze 100ste Walk of the World samenkomen. Een inbreker loopt de Vierdaagse mee als alibi voor een geraffineerde diefstal en samen met hem een mysterieuze vrouw.
 
Daarnaast dreigt een aanslag met atoomafval via onze rivieren. Het brein achter deze operatie is een man met de bijnaam De Pers uit Iran. Hij regelt de internationale geldstromen voor een terreurorganisatie en heeft een zwakheid: hij gokt mee op de beurs, verliest en moet een beroemde roofdiamant verkopen: De Ster van het Oosten.
 
Like dit bericht of tag iemand die dit boek graag zou willen hebben bij dit bericht op onze Facebookpagina en maak 5 keer kans op een exemplaar van het boek. De winnaar wordt aanstaande vrijdag om 17.00 uur op Facebook bekend gemaakt.

Dit bericht delen:

Advertenties