2Switch neemt AFAC van Breed over

Van onze redactie
8 oktober 2015
2Switch nam per 1 oktober de Algemene Fiets Afhandel Centrale (AFAC) van Breed over. In totaal worden 13 medewerkers - handhavers en fietsenmakers - gedetacheerd bij 2Switch. AFAC-Nijmegen verwerkt de fietsen (wrakken en hinderlijk geplaatste fietsen) die op last van Bureau Toezicht moeten worden verwijderd. Het depot van de AFAC verhuist naar de Tarweweg 1k, locatie Houthof blijft bestaan.
2Switch Peter ten Velde licht toe: “Een betere wereld creëren we zelf. Daarom willen we ons bewust zijn van onze leefwijze en ecologische voetprint. Dit zie je terug in onze werkwijze, mentaliteit en activiteiten. We werken graag samen met verschillende mensen, zoals ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”
 
Begeleiding
 
De gedetacheerde medewerkers krijgen vanuit Breed begeleiding van een werkcoach en ze hebben allemaal een consulent die ze begeleidt in hun ontwikkeling. 2Switch zorgt voor aansturing op de werkplek. Op deze manier zorgen Breed en 2Switch gezamenlijk voor een volwaardige en duurzame werkplek voor deze medewerkers.
 
Over 2Switch
 
2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Dit niet alleen. Hun hart klopt ook voor mensen en wij vinden het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek komt in onze maatschappij. Daarom krijgt iedereen een kans om aan de slag te gaan bij 2Switch. Samen zijn we de stad. Samen gaan we voor een fijne woon- en werkomgeving. Samen delen we onze kennis, spullen en diensten. 2Switch is to share!
 
Over Breed
 
De AFAC is het laatste leerwerkbedrijf van Breed dat wordt omgebouwd naar een groepsdetachering. Door het afstoten van de leerwerkbedrijven kan Breed zich volledig richten op de bemiddeling en begeleiding van de medewerkers. Zo krijgen de klanten een professionelere en meer gespecialiseerde dienstverlening.
 
Voor openingstijden en bereikbaarheid kijk op de website: www.afac-nijmegen.nl
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties