Nijmeegse Duivelskamer haalt finale 'Beste escaperoom van Nederland'

Karin Zengers
8 oktober 2015
Een Escape Room is een spel waarbij je met een groep personen wordt opgesloten in een kamer, waaruit je moet zien te ontsnappen door het vinden van aanwijzingen en het oplossen van puzzels, meestal binnen een uur. Er zijn ruim 200 Escape Rooms in Nederland.
Project Escape heeft in februari van dit jaar ‘De Duivelskamer’ geopend aan de Nieuwe Marktstraat en is nu al genomineerd voor de titel Beste Escaperoom van Nederland. Deze wedstrijd is georganiseerd door Escape Room Reviews. De Duivelskamer heeft de finale gehaald door het grote aantal positieve bezoekersrecensies.
 
Moordlustige broeder
 
Eigenaar Mark Smolenaars is erg trots op de nominatie. ‘We zijn pas een half jaar open. Dat we nu al in de finale zitten is een groot compliment van onze bezoekers. We staan nu derde, dus ik denk dat we wel een echte kans maken.’
De Duivelskamer draait om het verhaal van een moordlustige broeder die een pact sloot met Moenen, de duivel in eigen persoon. Al meer dan 600 groepen hebben geprobeerd het raadsel op te lossen. Stemmen kan hier tot en met 15 oktober.
 

 

 

Dit bericht delen:

Advertenties