New Arts organiseert hiphopavond op de Kaaij

Van onze redactie
27 augustus 2015
Op vrijdag 11 september wordt de Kaaij gedomineerd door Nijmeegse rappers. New Arts Nijmegen organiseert namelijk een avond vol onvervalste hiphop op het gratis festival onder de Waalbrug. Jonge talenten waarmee New Arts samenwerkt krijgen een podium, maar ook een flink aantal andere artiesten uit de regio Nijmegen en daarbuiten komen optreden.
New Arts, onderdeel van de Lindenberg, vult op 11 september de avond van 19:30 tot middernacht met een reeks bekende en minder bekende artiesten. Zo kan het publiek genieten van de veelzijdige en integere muziek van Discipline X Lerrie. Het spoken word collectief Mensen Zeggen Dingen komt zijn eerste verjaardag vieren. Precies een jaar geleden startte het collectief eveneens op de Kaaij, onder leiding van Cees de Beer. Dit wordt 11 september gevierd met optredens van Cees de Beer, Tim Lenders en Ishwana Clarke.

Engelstalige hip-hop
 
Verder komen de Nijmeegse rapper PSIX en zijn vrienden Rechtvaardigheid De Bruwelijke, Mr. Morbid & Melph deze avond voorzien van een dosis keiharde engelstalige hip-hop. Uit Arnhem komt Wivvamilie op bezoek, een dynamische driekoppige formatie bestaande uit Lenny Gotu, Niffo Niffo en Asae. New Arts op de Kaaij is gratis te bezoeken.

 

Dit bericht delen:

Advertenties