Moeder vermiste Tiffany: 'Ik ben er kapot van' Update: is terecht

Van onze redactie
27 augustus 2015
Update vrijdag 28 augustus 08.00 uur: De gouden tip is gisteravond binnengekomen. Het meisje is ongedeerd en weer veilig thuis.

De 15-jarige Tiffany wordt al een week vermist. Vorige week, in de nacht van donderdag op vrijdag, liep zij weg vanuit het huis van haar vader in Maastricht. Haar moeder Marion, die in Nijmegen woont, heeft sterke vermoedens dat haar dochter zich in Nijmegen bevindt.
Moeder Marion woont in Nijmegen, samen met het 14-jarige zusje van Tiffany. Beide maken zich grote zorgen. ‘Haar ID kaart was ze kwijt dus die heeft ze niet bij zich en ze heeft ook geen geld. Ze is pas 15 en ze is een erg vriendelijk meisje. Ze is erg goed van vertrouwen en daarom ben ik erg bang dat ze misschien de verkeerde mensen is tegengekomen.’
Omdat Tiffany het altijd heerlijk vond om in het Goffertpark te chillen heeft Marion daar allemaal flyers opgehangen. ‘Ook in de omgeving daar, bij winkels en dergelijke. Ik hoop echt dat oplettende Nijmegenaren ons verder kunnen helpen en het melden als ze haar gezien hebben.’
Op diezelfde dag verdween er nog een meisje in Maastricht. 'Het andere meisje is inmiddels weer terecht maar deze zaken staan los van elkaar, zij kennen elkaar niet', aldus Marion.

Beschrijving

Tiffany is 15 jaar oud en 1.67 m groot. Zij heeft lang haar dat rood/bruin geverfd is en heeft een flinke blonde uitgroei. Ze heeft een gezet postuur en een beugel waarvan alleen de blokjes er nog zitten. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een zwart vest met witte strepen op de mouwen, een zwarte joggingbroek en zwarte schoenen met roze strepen.
 

Dit bericht delen:

Advertenties