Op de foto met N.E.C. spelers tijdens open dag

Van onze redactie
29 juli 2015
Zondag 2 augustus houdt N.E.C. weer open dag. De open dag begint om 12.00 uur en vindt plaats op het stadionplein en in het Goffertstadion. Om 14.30 uur begint op het hoofdpodium de warming-up met een optreden van Bennie Solo en om 15.00 uur wordt de nieuwe selectie voor het seizoen 2015-2016 officieel gepresenteerd. Gedurende de hele dag is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met N.E.C. spelers en een handtekening te krijgen.
Op de open dag wordt het stadion open gegooid en kunnen supporters in en rondom de Goffert plekken bezoeken die normaal gesproken niet voor hen toegankelijk zijn, zoals de spelersbus, de persruimte of het krachthonk. Aan de hand van video's wordt verteld waar verschillende ruimtes toe dienen. Ook dit jaar zijn er weer diverse oud-spelers aanwezig, waaronder Björn van der Doelen en Arjan Ebbinge. Daarnaast is het mogelijk om een filmpje op te nemen waarin je schittert in je eigen N.E.C.-moment. In de Fitsupport Gezondheidsbus kun je testen hoe het zit met jouw gezondheid en zullen N.E.C.-spelers je alles vertellen over hoe zij gezond en vitaal blijven.  En zoals bij elke open dag zijn de nieuwe wedstrijdtenues voor het seizoen 2015-2016 te koop.
 
N.E.C. Juniors plein
 
Ook voor de jonge supporters is er genoeg te doen. Rondom het stadion staan weer diverse spellen en attracties voor de N.E.C. Juniors, zoals een zweefmolen, Voetbal Dart spel en een stormbaan. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan een persconferentie waarin ze hun favoriete speler vragen kunnen stellen.

Dit bericht delen:

Advertenties