Nijmeegse vrijwilligers vieren feest in De Vereeniging VIDEO

Van onze redactie
11 december 2014
Gisterenavond heeft in Concertgebouw De Vereeniging het jaarlijkse evenement het 'Lokaal Compliment' plaatsgevonden. Tijdens deze feestelijke avond worden Nijmeegse vrijwilligers in het zonnetje gezet en wordt door Burgemeester Bruls het Lokaal Compliment overhandigd.
Dit jaar is gekozen voor een vrijwilliger met een bestuurlijke functie, als symbool voor alle vrijwilligers die een dergelijke functie uitoefenen in Nijmegen. Volgens de Vrijwilligerscentrale Nijmegen is het werk dat bestuursleden doen voor stichtingen en verenigingen essentieel voor het kunnen functioneren daarvan, maar blijft dat vaak onderbelicht en verdient dus een compliment.  

Na een welkomstwoord door de directeur van de Vrijwilligerscentrale Miriam Kaptein, werd door burgemeester Bruls bekend gemaakt dat Tim van Os, de oprichter van Stichting OX , het Lokaal Compliment in ontvangst mocht nemen.
Stichting OX is opgericht in 2011 en organiseert sportevenementen waarbij genieten van sporten centraal staat.
 
De rest van de avond werd ingevuld met dans, muziek en verschillende activiteiten van Nijmeegse festivals en evenementen. DJ Jam Master zorgde voor de muzikale omlijsting en de avond werd gepresenteerd door stadionspeaker Gerry van Campen.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties